راهنمای خرید بهترین پاور بانک خورشیدی

بهترین پاور بانک خورشیدی

نیاز به راهنمایی دارید دارید؟ با ما در ارتباط باشید!

راهی سریع برای ارتباط با ما!

فهرست مطالب

در گذشته تمام شدن شارژ گوشی یا سایر لوازم الکترونیکی مانند لپ تاپ و تبلت معضلی اساسی برای کاربران محسوب می شد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و تولید پاور بانک نگرانی برای خاموش شدن گوشی، تبلت و لپ تاپ بی معنا است. این محصول در مواقعی چون سفر که دسترسی به پریزر برق ندارید به کمک شما آمده و لوازم هوشمند شما را در کم ترین زمان ممکن شارژ می کند. پاور بانک انواع مختلفی داشته و در 3 مدل معمولی، وایرلس و خورشیدی در بازار موجود است. در این مقاله به معرفی مشخصات بهترین پاور بانک خورشیدی و مزایای آن نسبت به دو مدل دیگر خواهیم پرداخت.

معرفی پاور بانک خورشیدی

دستگاهی هوشمند با پنل های خورشیدی تعبیه شده روی آن که می تواند انرژی نور خورشید را جذب و آن را در مواقع نیاز به لوازم الکترونیکی چون گوشی، تبلت، لپ تاپ و حتی هندزفری بلوتوثی منتقل کند. پاور بانک خورشیدی دارای باتری لیتیوم پلیمیری است. لازم به ذکر است این محصول حتی زمانی که در مجاورت نور کم قرار می گیرد نیز قادر به جذب انرژی خورشید می باشد. پاور بانک های خورشیدی تاشو نیز طوری طراحی شده اند که می توانند نور خورشید را بهتر جذب کرده و سریع تر شارژ شوند. دقت داشته باشید که وزن و قیمت پاور بانک خورشیدی از دو مدل دیگر کمی بیشتر است.

دلایل خرید پاور بانک خورشیدی

مهم ترین علت انتخاب پاور بانک خورشیدی خصوصا در سفرهای طولانی شامل موارد زیر است:

  • عدم نیاز به پریز برق
  • سازگار با محیط زیست
  • صرفه جویی در مصرف انرژی
  • قابل استفاده در مواقع ضروری
  • استقامت بالا
  • عدم نیاز به کابل
  • مجهز به چراغ قوه داخلی
  • ضد آب و ضد ضربه
  • شارژ سریع

نکات مهم هنگام انتخاب پاور بانک خورشیدی

هنگام خرید پاوربانک خورشیدی باید به این نکات دقت کنید:

  • ظرفیت باتری: ظرفیت پاور بانک های خورشیدی بین 5000 تا 50000 میلی آمپر ساعت متغیر است. هرچه این پارامتر بیشتر باشد به همان میزان تعداد دفعات استفاده شده برای شارژ کردن گوشی یا سایر لوازم الکترونیکی افزایش پیدا می کند. بهترین گزینه برای سفرهای کوتاه پاوربانک خورشیدی با 10000 یا 200000 میلی آمپر ساعت است.
  • اندازه و تعداد پنل های خورشیدی: همانطور که گفته شد پاور بانک های خورشیدی با استفاده از پنل های تعبیه شده روی آن شارژ می شود. هر چه تعداد این پنل ها بیشتر باشد عملیات شارژ دهی با سرعت بالاتری انجام می شود. همچنین پنل های خورشیدی بزرگتر، نور خورشید را با کیفیت بالاتری به انرژی تبدیل می کنند.
  • سرعت شارژ: این پارامتر با نوع آب و هوا، اندازه و تعداد پنل نیز رابطه مستقیم دارد. در روزهای تابستانی به طبع پاور بانک خورشیدی با سرعت بالاتری نسبت به روزهایی که آفتاب کمتر است شارژ می شود. اندازه پنل نیز در سرعت شارژ شدن پاور بانک خورشیدی موثر است.
  • دوام و استقامت: یک پاور بانک خورشیدی مناسب باید ضد آب، ضد ضربه و ضد گردوغبار باشد تا بتوان از آن در طبیعت و سفرهای طولانی مدت به راحتی استفاده کرد.
  • تعداد پورت ها: پاور بانک خورشیدی خریداری شده باید دارای پورت های خروجی USB-A و USB-C باشد. این قابلیت امکان شارژ هم زمان چند دستگاه را فراهم می کند.
  • امکانات اضافی: امکاناتی از قبیل نمایشگر LED، چراغ قوه، شارژ وایرلس و دارا بودن سیستم های حفاظتی پیشرفته نیز از دیگر مواردی است که هنگام خرید پاور بانک خورشیدی باید به آن توجه کنید.

تفاوت اصلی پاوربانک خورشیدی و پاور بانک معمولی

در جدول اصلی ترین تفاوت های پاور بانک معمولی و پاور بانک خورشیدی را مشاهده می کنید:

نوع پاور بانک مزایا معایب
پاور بانک معمولی ساده، ارزان، بدون نیاز به نور خورشید نیاز به شارژ از برق شهری، مدل‌ های پر ظرفیت سنگین
پاور بانک خورشیدی انرژی پاک، بدون نیاز به برق، مقاوم و سبک وابسته به نور خورشید، شارژ کند، گران، سنگین و حجیم، گرم شدن زیر آفتاب ممکن است عمرش را کاهش دهد

معرفی بهترین پاور بانک ‌های خورشیدی

تنوع پاور بانک خورشیدی به قدری زیاد است که گاهی اوقات کاربران هنگام خرید دچار سردرگمی می شوند. ما در این بخش شما را با بهترین مدل های پاور بانک خورشیدی آشنا می کنیم.

پاور بانک خورشیدی پاورولوجی مدل PPBCHA38

پاور بانک خورشیدی پاورولوجی مدل PPBCHA38

بهترین پاور بانک خورشیدی با ظرفیت 76800 میلی آمپر ساعت و پورت های خروجی متعدد. پاور بانک خورشیدی PPBCHA38 دارای مزایایی از قبیل شارژ سریع، آمپر 220 ولت و سیستم حفاظتی پیشرفته است. تنها عیب این پاور بانک وزن سنگین (6100 گرم) و قیمت بالای آن است.

پاور بانک خورشیدی فنکویی مدل 38

پاور بانک خورشیدی فنکویی مدل 38

پاور بانکی پرقدرت با ظرفیت بالا (30000 میلی آمپر ساعت) کابل های داخلی متعدد (لایتنینگ، میکرو USB، USB-C و UBS-A). پاور بانک فنکویی مدل 38 مقاومت بالایی در برابر آب و گردوغبار داشته و سرعت شارژ دستگاه های هوشمند با آن بسیار بالا می باشد. این پاور بانک دارای نمایشگر LED و چراغ قوه نیز است. قیمت بالا و وزن نسبتا سنگین (500 گرم) از معایب اصلی این پاور بانک خورشیدی است.

پاور بانک خورشیدی پرومیت مدل SOLARTANK-20PDQI

پاور بانک خورشیدی پرومیت مدل SOLARTANK-20PDQI

20000 میلی آمپر ساعت ظرفیت پاور بانک SOLARTANK-20PDQI است. از دیگر ویژگی های بارز این پاور بانک خورشیدی می توان به شارژ سریع (PD،QC)، ضد آب، ضد ضربه و نمایشگر LED اشاره کرد. تعداد پورت های خروجی این پاور بانک از برند پرومیت 4 عدد (3 پورت USB-A و 1 پورت USB-C) می باشد. از معایب اصلی این پاور بانک خورشیدی می توان به وزن سنگین (600 گرم) و قیمت بالای آن اشاره کرد.

پاور بانک خورشیدی PB200

پاور بانک خورشیدی PB200

پاور بانک PB200 با ظرفیتی قابل قبول (20000 میلی آمپر ساعت)، ضد ضربه، ضد آب و وزن کم به عنوان بهترین پاور بانک خورشیدی شناخته شده است. این محصول دارای دو پورت USB-A و Micro USB با توان خروجی 18 وات است. از دیگر مزایای پاور بانک خورشیدی PB200 می توان به چراغ قوه، سبک و قابل حمل و فندک اشاره کرد. تنها عیب این دستگاه قیمت بالا و عدم داشتن پورت USB-C است.

پاور بانک خورشیدی 4PANEL_solar

پاور بانک خورشیدی 4PANEL_solar

دارا بودن 4 پنل خورشیدی، ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت و مقاومت بالا در برابر آب از مزایای اصلی پاور بانک خورشیدی PANEL SOLAR 4 است. تعداد پورت های خروجی این دستگاه 2 عدد است. همچنین امکان شارژ سریع دستگاه به دلیل تعدد پنل ها و استفاده از گارد محافظ از دیگر مشخصات این پاور بانک خورشیدی است. نداشتن USB-C و وزن سنگین (500 گرم) دو عیب اصلی این محصول است.

پارو بانک خورشیدی گرین لاین مدل SOLAR MAX

پارو بانک خورشیدی گرین لاین مدل SOLAR MAX

پاور بانک گرین لاین نوعی پاور بانک پرقدرت است که در سه مدل معمولی، بی سیم و خورشیدی در بازار موجود است. پاور بانک SOLAR MAX جزو بهترین پاور بانک های خورشیدی موجود در بازار با ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت و شارژ سریع است. این پاور بانک خورشیدی دارای پورت های ورودی و خروجی متعدد به همراه کابل های داخلی است. از مزیت های اصلی پاور بانک خورشیدی SOLAR MAX می توان به وزن سبک نسبت به سایر رقبا (300 گرم) و داشتن نمایشگر LED به منظور نمایش میزان شارژ باقی مانده اشاره کرد.

پاور بانک خورشیدی پرومیت مدل SOLARTANK-10PDQI

پاور بانک خورشیدی پرومیت مدل SOLARTANK-10PDQI

پاور بانک خورشیدی پرومیت SOLARTANK-10PDQI دارای 10000 میلی آمپر ساعت بوده که به دلیل ظرفیت کم، وزن سبک تری نسبت به سایر مدل های مشابه دارد. این پاور بانک خورشیدی ضد آب و ضربه است. از مشخصات بارز این محصول می توان به شارژ بی سیم، قابلیت پشتیبانی از شارژ سریع (PD،QC) و داشتن دو پورت خروجی  USB-C  و USB-A با توان 20 وات اشاره کرد.

پاور بانک خورشیدی راوپاور مدل RP-PB083

پاور بانک خورشیدی راوپاور مدل RP-PB083

برند راو پاور تولید کننده انواع پاور بانک (معمولی، بی سیم، خورشیدی) با کیفیت و طول عمر بالا است. پاور بانک خورشیدی RP-PB083 دارای 25000 میلی آمپر ساعت ظرفیت می باشد. امکان شارژ سریع QC، شارژ همزمان سه دستگاه به دلیل داشتن پورت های USB-C و Micro  USB، چراغ قوه قوی و مقاومت بالا در برابر ضربه و آب از دیگر مزایای این محصول است.

پارو بانک خورشیدی یی شاین مدل ES982S

پارو بانک خورشیدی یی شاین مدل ES982S    

یی شاین یکی از بهترین برند ها در خصوص تولید پاور بانک خورشیدی با بدنه مقاوم و ضد ضربه است. پاور بانک خورشیدی ES982S دارای ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت و شارژ 4 دستگاه به طور همزمان به دلیل داشتن پورت های متعدد از نوع USB-C و Micro USB است. چراغ قوه با برد 100 متر، امکان شارژ بی سیم و مقاومت دستگاه در برابر آب و رطوبت از دیگر مزایای این پاور بانک خورشیدی است. وزن سنگین و قیمت بالا دو عیب اصلی پاور بانک یی شاین مدل ES982S می باشد.

خرید پاور بانک خورشیدی با قیمت مناسب

در این مقاله با مزایا و معایب پاور بانک خورشیدی آشنا شدید. این محصول بهترین گزینه برای افرادی است که در دائما در سفر هستند. هر چه وزن پاور بانک خورشیدی بیشتر باشد به همان میزان شارژ دستگاه با سرعت پایین تری انجام می شود. جهت خرید بهترین پاور بانک خورشیدی به فروشگاه یونیتک مراجعه نمایید.

نظر شما چیه؟
0
0
0
0
Pinterest
Telegram
WhatsApp

سوالات متداول

این پاور بانک بدون نیاز به برق بوده و به راحتی با استفاده از نور خورشید شارژ می شود. پاور بانک خورشیدی مناسب سفرهای طولانی و طبیعت گردی است.

خیر، اکثر این پاور بانک ها علاوه بر خورشید قابل شارژ شدن با برق نیز هستند.

بین 8 الی 10 ساعت

بله، ولی سرعت شارژ دستگاه نسبت به روزهای آفتابی کمتر است.

مدل‌ های حرفه‌ ای پنل بزرگ‌ تر، بدنه مقاوم‌ تر و راندمان شارژ بالاتری دارند.

این پاور بانک های خورشیدی نور خورشید را بیشتر و سریعتر جذب می کنند.

Picture of <a href="https://unitech.ir/blog/">یونیتک</a>

مرجع دنیای تکنولوژی، گوشی های موبایل، تبلت و ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راهی سریع برای ارتباط با ما!

برای دریافت مشاوره رایگان یا اطلاعات بیشتر درباره محصولات و خدمات ما، با ما تماس بگیرید.