در زندگی ماشینی امروز گوشی های موبایل، تبلت ها و حتی ساعت های هوشمند بخش جدا نشدنی زندگی ما به شمار می روند. اما شارژر این دستگاه ها همیشه همراه ما نیست و گاهی وسط روز خاموش می شوند! اینجا پاور بانک به کمک می آید تا در هر مکان و زمان، بتوانیم دستگاه هایمان را بدون نیاز به پریز برق شارژ کنیم. با وجود تنوع زیاد پاور بانک ها در بازار، انتخاب بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان می تواند کمی گیج کننده باشد. فروشگاه یونیتک به شما کمک می کند تا با دادن اطلاعات کامل و مشاوره رایگان، بهترین پاور بانک را متناسب با نیاز و بودجه تان انتخاب کنید. با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
نکات مهم برای انتخاب بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان
هنگام خرید پاور بانک با هر قیمتی باید نکاتی از قبیل ظرفیت و نوع باتری، سرعت شارژ، گارانتی، طراحی، نوع برند و ایمنی دستگاه را مد نظر قرار دهید.
الف) ظرفیت پاور بانک (mAh)
این پارامتر که جزو اصلی ترین فاکتورها هنگام خرید بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان است نشان دهنده حداکثر ظرفیت دستگاه به منظور شارژ گوشی های هوشمند و سایر لوازم الکترونیکی است. مقیاس اندازه گیری ظرفیت پاور بانک میلی آمپر ساعت (mAh) بوده و هرچه این عدد بیشتر باشد، تعداد دفعات استفاده شده از آن به منظور شارژ گوشی، تبلت یا لپ تا افزایش پیدا می کند. مثلاً یک پاور بانک با 10000 میلی آمپر ساعتی می تواند یک گوشی با باتری 3000 میلی آمپر ساعت را حدود ۳ بار به طور کامل شارژ کند. در نظر داشته باشید که ظرفیت واقعی پاور بانک به دلیل هدر رفتن انرژی در حین شارژ از ظرفیت مشخص شده آن کمتر است.
ب) نوع باتری
به طور کلی باتری استفاده شده در پاور بانک به دو دسته لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری تقسیم بندی می شود. تفاوت اصلی این دو نوع باتری در وزن، ایمنی، ظرفیت و قیمت آن ها است. باتری لیتیوم یونی به مراتب ظرفیت بالاتر و قیمت مناسب تری از باتری لیتیوم پلیمری دارد. در عوض وزن باتری لیتیوم پلیمری از باتری لیتیوم یونی کمتر و ایمنی آن بیشتر است. بنابراین چنانچه دنبال پاور بانکی با ظرفیت بالا و قیمت مناسب هستید به سراغ دستگاهی با باتری لیتیوم یونی بروید.
پ) سرعت شارژ
یکی دیگر از فاکتور هایی که هنگام خرید بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان باید بدان توجه کنید سرعت آن است. امروزه اکثر پاور بانک ها به گونه ای طراحی شده اند که از فناوری شارژ سریع از جمله Qualcomm Quick Charge یا Power Delivery (PD) پشتیبانی می کنند. دارا بودن این قابلیت سبب شارژ کردن گوشی یا سایر وسایل هوشمند با سرعت بالا تری می شود. تنها نکته مهم در این خصوص این است که بدانید دستگاه شما با پاور بانک فست شارژ سازگاری دارد یا خیر.
ت) تعداد درگاه های خروجی
تعدد پورت های پاور بانک نیز جزو موارد مهم هنگام خرید بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان است. این قابلیت سبب می شود که در مواقع ضروری بتوانید چندین دستگاه را به طور همزمان شارژ کنید.
ث) وزن پاور بانک
به طبع پاور بانک سبک به دلیل حمل و جابه جایی راحت تر بر پاور بانک حجیم و سنگین برتری دارد. این مسئله برای افرادی که دائم در سفر هستند یا دانشجویان بسیار حائز اهمیت است.
ج) ایمنی پاور بانک
یک پاور بانک خوب پاور بانکی است که بتواند از دستگاه شما در برابر داغ شدن، اتصال کوتاه و شارژ بیش از حد محافظت کند. پاور بانک هایی که دارای گواهینامه های ایمنی مانند CE، FCC و RoHS بهترین گزینه برای خرید هستند.
چ) گارانتی و خدمات پس از فروش
داشتن گارانتی معتبر یکی از موارد مهم و ضروری در خصوص انتخاب بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان است. در صورت خرید پاور بانک با گارانتی مدت دار، می توانید تا زمان مشخص شده از خدماتی چون تعمیر و تعویض پاور بانک استفاده نمایید
بهترین برند های پاور بانک تا 2 میلیون تومان
برندهای چون مثل Anker،Baseus ،UGreen ،Energizer ،TSCO ،Verity، Mcdodo ،Samsung و Silicon Power به دلیل مرغوبیت متریال استفاده شده، ایمنی و خدمات پس از فروش جزو بهترین برندها برای خرید پاور بانک تا 2 میلیون تومان هستند. در ادامه شما را با برترین مدل های پاور بانک تا 2 میلیون تومان از این برند ها آشنا می کنیم.
معرفی بهترین پاور بانک ها تا ۲ میلیون تومان
در این بخش 18 مدل از بهترین پاور بانک ها تا 2 میلیون تومان از معروف ترین برند های مطرح دنیا را به همراه مشخصات فنی هر یک برای شما آورده ایم:
پاور بانک بیسوس مدل Baseus Adaman2 PPAD0400
پاور بانکی با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت و حداکثر توان خروجی 30 وات. این پاور بانک دارای طراحی زیبا و نمایشگر LED به منظور نشان دادن درصد شارژ باقی مانده است. پاور بانک Baseus Adaman 2 PPAD0400 دارای دو درگاه خروجی USB و یک درگاه خروجی Type-c است. محصولی سبک با طراحی منحصر به فرد با قیمت تقریبی 1.400.000 هزار تومان. از دیگر مشخصات این پاور بانک می توان به پشتیبانی از فناوری power delvery و محافظت در ولتاژ های بالا اشاره کرد.
پاور بانک انکر مدل Anker 322 MagGo A1618
برندی معروف در زمینه تولید بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان و با ظرفیتی معادل 5000 میلی آمپر ساعت. حداکثر توان خروجی این پاور بانک 12 وات بوده و دارای پورت USB-C می باشد. پاور بانک Anker 322 MagGo A1618 از فناوری مگ سیف پشتیبانی می کند و جزو بهترین پاور بانک ها برای گوشی های آیفون است. این پاور بانک دارای پایه تاشو به منظور استفاده راحت تر نیز می باشد. قیمت حدودی این محصول 1.600.000 هزار تومان است.
پاور بانک یوگرین مدل UGreen PB311
بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت و حداکثر توان خروجی 22.5 وات. پاور بانک UGRWEEN PB311 قابلیت پشتیبانی از شارژ سریع، فناوری QC و PD را داراست و در برابر اضافه بار دستگاه را محافظت می کند. قیمت این محصول که دارای یک درگاه خروجی Type-c و USB است به طور تقریبی 1.800.000 هزار تومان می باشد. از دیگر ویژگی های بارز این مدل پاور بانک از برند یوگرین می توان به طراحی باریک و منحصر به فرد آن اشاره کرد.
پاور بانک بیسوس مدل Bipow Digital Display
چهارمین برند مطرح دنیا در خصوص بهترین پاور بانک زیر 2 میلیون تومان پاور بانک Baseus Bipow digital display می باشد. پاور بانکی با ظرفیت بالا (20000 میلی آمپر ساعت) و حداکثر توان خروجی 20 وات. تعداد پورت های زیاد مزیت اصلی این مدل پاور بانک نسبت به سایر مدل ها در این بازه قیمتی است. قیمت این محصول بین 1.750.000 تا 1.800.000 هزار تومان است.
پاور بانک بیسوس مدل Bipow PPDML-J
ظرفیت این پاور بانک 20000 میلی آمپر ساعت بوده و از فناوری power delivery نیز پشتیبانی می کند. نمایشگر LED، 3 درگاه خروجی، بدنه مقاوم و محافظت از دستگاه در برابر دمای بالا از دیگر مشخصات پاور بانک Baseus Bipow PPDML-J است. قیمت این پاور بانک 1.500.000 هزار تومان می باشد.
پاور بانک انرجایزر مدل UE30003PQ
انرجایزر برندی دیگر در خصوص تولید بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان است. پاوربانکی با ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت و جریان آمپر. پاور بانک Enwrjizer UE30003PQ از فناوری شارژ سریع پشتیبانی کرده و دارای دو درگاه USB می باشد. بدنه مستحکم، نمایشگر LED و شارژ همزمان چند دستگاه از امتیازات این پاور بانک از برند انرجایزر است.
پاور بانک ویزارو مدل Magnetic 20K
پشتیبانی از شارژ سریع، ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت، امکان شارژ دستگاه بدون کابل، طراحی زیبا و توانایی شارژ چند دستگاه به طور همزمان به دلیل داشتن دو درگاه USB و یک درگاه میکرو USB از ویژگی های اصلی پاور بانک Vizzro US3000PQ بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان است.
پاور بانک گرین لاین مدل Gnmgmpb20kwh
از مشخصات اصلی پاوربانک Green Gnmgmpb20kwh می توان به ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت، حداکثر توان خروجی 22.3 وات، دارای دو درگاه خروجی از نوع USB-C و USB-A، بدنه مقاوم ساخته شده از ABS و طراحی مینیمال اشاره کرد.
پاور بانک جویروم مدل Jr-T012
این پاور بانک دارای وزن سبک اما بدنه ای مقاوم است. پاور بانک Joyroom JR-t012 دارای 10000 میلی آمپر ساعت است. این محصول علی رغم پشتیبانی نکردن از فناوری فست شارژ، می تواند از دستگاه در برابر نوسانات برق محافظت کند.
پاور بانک پاورولوژی مدل Ppbcha14
پاور بانک Powerology Ppbcha14 دارای سه درگاه خروجی و ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت است. بنابراین امکان شارژ چند دستگاه به طور همزمان با این پاور بانک وجود دارد. محصولی سبک با طراحی زیبا که از قابلیت شارژ سریع و PD پشتیبانی می کند.
پاور بانک تسکو مدل TP 895
تسکو یکی دیگر از برندهای مطرح دنیا در زمینه تولید انواع پاور بانک است. این مدل پاور بانک از برند TSCO دارای ظرفیت ایده آل (50000 MAH) بوده و از فناوری PD و QC پشتیبانی می کند. پاور بانک TSCO TP 895 دارای بدنه مقاوم و نمایشگر LED می باشد. قیمت این محصول 2 میلیون تومان است.
پاور بانک وریتی مدل V-PP143-30PD
دارا بودن باتری لیتیوم پلیمری، نمایشگر LED و پشتیبانی از فناوری PD از اصلی ترین ویژگی های پاور بانک Verity v-pp143-30PD با ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت است. قیمت این پاور بانک حدود 1.700.000 هزار تومان می باشد.
پاور بانک مک دودو مدل MC-389
مک دودو جزو بهترین برندهای پاور بانک تا 2 میلیون تومان محسوب می شود. از بهترین مدل های پاور بانک این برند می توان به مدل MC-389 با ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت اشاره کرد. پاور بانکی با بدنه مقاوم، قابلیت پشتیبانی از فناوری PD و QC، نمایشگر LED و دارای گواهینامه ایمنی معتبر. قیمت این محصول 1.400.000 هزار تومان می باشد.
پاور بانک انکر مدل A1610 621
یکی دیگر از مدل های پاور بانک از برند انکر که از قابلیت مگ سیف پشتیبانی می کند مدل A1610 621 است. ظرفیت این محصول 5000 میلی آمپر ساعت و حداکثر توان خروجی آن 12 وات است. قیمت پاوربانک Anler A1610 621 به طور تقریبی 1.300.000 هزار تومان است.
پاور بانک سیلیکون پاور مدل QX55
سیلیکون پاور نامی آشنا برای دوست داران لوازم الکترونیکی هوشمند از جمله پاور بانک است. پاور بانک مدل QX55 از برند سیلیکون پاور دارای 30000 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد. جنس بدنه این محصول بسیار با کیفیت بوده و از قابلیت PD پشتیبانی می کند. همچنین پاور بانک Silicon power QX55 دارای دو درگاه USB نیز می باشد.
پاور بانک سامسونگ مدل EB-P3300XJEG
10000 میلی آمپر ساعت ظرفیت بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان از برند سامسونگ است. این محصول با بدنه فلزی یکی از مقاوم ترین مدل های پاور بانک تا زیر 2 میلیون تومان محسوب می شود. از دیگر مشخصات پاور بانک Samdung EB-P3300XJEG می توان به نمایشگر LED، حداکثر توان خروجی 25 وات و پشتیبانی از فناوری PD اشاره کرد.
پاور بانک انکر مدل PowerCore Metro A1246
طراحی مکعبی و سبک، ضد آب بودن، پشتیبانی از QC و ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت از امتیازات اصلی پاور بانک Anker powercore Metro A1246 است.
پاور بانک انکر مدل A1268 H12
نوع دیگر پاور بانک انکر با ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت و دو درگاه خروجی است. پاور بانک Anker A1268 H12 دارای قابلیت شارژ سریع و محافظت از بار اضافه است.
پاور بانک گرین مدل Magnetic Suction
5000 میلی آمپر ساعت ظرفیت، بدنه فلزی و مستحکم، شارژ بی سیم و استفاده از فناوری شارژ سریع از خصوصیات پاور بانک Green magnetic suctiin است.
خرید بهترین پاور بانک تا 2 میلیون تومان با گارانتی معتبر
همانطور که گفته شد برای خرید بهترین پاور بانک تا ۲ میلیون تومان، باید به ظرفیت، نوع باتری، سرعت شارژ، تعداد درگاه ها، طراحی، ایمنی و برند آن توجه کنید. انتخاب پاور بانک از فروشگاهی معتبر نه تنها خیال شما را از کیفیت و ایمنی محصول راحت می کند، بلکه با دادن گارانتی امکان تعویض یا مرجوعی پاور بانک را نیز فراهم می سازد. با مراجعه به وب سایت یونیتک یا تماس با شماره 0519109002 از شرایط استفاده از گارانتی پاور بانک و سایر محصولات موجود در این فروشگاه مطلع شوید.