تکامل آی‌پد

IPad-evolution_Lead-scaled

نیاز به راهنمایی دارید دارید؟ با ما در ارتباط باشید!

فهرست مطالب

وقتی استیو جابز برند اپل (آیفون) را راه‌اندازی کرد آی‌پد در سال ۲۰۱۰، بازار در اختیار نت‌بوک‌ها بود؛ لپ‌تاپ‌هایی کوچک‌تر، ارزان‌تر و کم‌توان‌تر از مدل‌های استاندارد.

با نگاهی به گذشته، به‌وضوح می‌بینیم که بازار آماده‌ی پذیرش دستگاهی قابل حمل بود که جایگزین کامپیوترهای حجیم و سنگین آن زمان شود.

در حالی که آیفون و مک‌بوک جابس ادعا کرد که آی‌پد بهترین تجربه مرور وب را ارائه می‌دهد و آن را «اینترنت در دستان شما» توصیف کرد و بسیار مورد توجه بازار قرار گرفت.

امید جابز این بود که آی‌پد جایگزین مک بوک ایر اصلی شود. این پیش‌بینی بیش از یک دهه طول کشید تا به حقیقت بپیوندد. آی‌پدهای امروزی می‌توانند با اکثر لپ‌تاپ‌ها رقابت کنند و می‌توانید به‌کلی مک بوک خود را کنار بگذارید.

اپل قرار است به‌زودی، از جمله‌ی دیگر محصولات، آی‌پد پروی جدید و باریک‌تر با نمایشگر OLED رونمایی کند. مراسم رهاسازی به نظر می‌رسد زمان مناسبی برای مرور تکامل آی‌پد در طول ۱۴ سال گذشته باشد.

بیا بریم سراغ ماجرا، نه؟

آیپد نسل اول

۲ مارس ۲۰۱۱ راه‌اندازی شد

ایپد اولیه، که به‌طور غیررسمی به آن آیپد ۱ گفته می‌شد، از پردازنده‌ی A4 و نمایشگری ۹٫۷ اینچی بهره می‌برد. با سیستم‌عاملی مبتنی بر iOS، آیپد می‌توانست برای کارهایی از پخش موسیقی و ارسال ایمیل گرفته تا مرور وب، بازی، ناوبری GPS و بسیاری موارد دیگر استفاده شود. در ابتدا، به‌عنوان رقیبی برای اکثر لپ‌تاپ‌ها و نت‌بوک‌ها با عملکردی مشابه و قیمتی بسیار پایین‌تر، به بازار عرضه شد.

آیپد نسل دوم

۲ مارس ۲۰۱۱ راه‌اندازی شد

نسل دوم آی‌پد از پردازنده‌ی دو هسته‌ای A5 سریع‌تر و بدنه‌ای سبک‌تر با پشت صاف بهره می‌برد. همچنین برای اولین بار، آی‌پد به دوربین‌های VGA جلو و عقب مجهز شد که به کاربران امکان عکس گرفتن از عزیزان و مکان‌های مورد علاقه‌ی خود یا حتی برقراری تماس تصویری از طریق فیس‌تایم را می‌داد. این مدل در نسخه‌های ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی عرضه شد که هر کدام با قابلیت اتصال وای‌فای و یا وای‌فای و ۳G ارائه می‌شدند.

آیپد نسل سوم

تاریخ راه‌اندازی: ۱۶ مارس ۲۰۱۲

نسل سوم آی‌پد، اولین آی‌پدی بود که از نمایشگر رتینا اپل با رزولوشن 2048 در 1536 پیکسل بهره می‌برد. این یعنی متن شفاف‌تر، رنگ‌های زنده‌تر و درخشان‌تر و کنتراست دقیق‌تر از همیشه. همچنین اولین آی‌پدی بود که اتصال 4G اختیاری ارائه می‌داد و به کاربران امکان ادامه کار یا تماشای فیلم در حال حرکت را بدون هیچ مانعی می‌داد.

آیپد مینی نسل اول

۲ نوامبر ۲۰۱۲ راه‌اندازی شد

اگرچه نسل اول، دوم و سوم آی‌پدها به خودی خود بسیار توانمند بودند، اما نمی‌توان آن‌ها را سبک و جمع‌وجور دانست. استفاده از آن‌ها با یک دست تقریبا غیرممکن بود. اپل برای رفع همین مشکل، روی آی‌پد مینی نسل اول کار کرد و در سال ۲۰۲۱ آن را معرفی کرد.

فیل شیلر، از همکاران اپل و سخنران برجسته مراسم‌های معرفی محصولات اپل، سال‌هاست می‌پرسد: «چه کاری می‌توانید با آی‌پد مینی انجام دهید که با آی‌پد نسل چهارم نمی‌توانید انجام دهید؟» و سپس پاسخ می‌دهد: «خب، این: می‌توانید آن را با یک دست نگه دارید.» شاید بار دیگر، ساده‌ترین و واضح‌ترین خلاصه ممکن از این دستگاه. آی‌پد مینی دارای نمایشگر ۷.۹ اینچی با رزولوشن مشابه آی‌پد ۲ بود. همچنین از پردازنده A5، مشابه آی‌پد ۲، و پورت لایتنینگ اختصاصی اپل بهره می‌برد. آی‌پد مینی نیز در مدل‌های ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی عرضه شد.

آیپد نسل چهارم

۲ نوامبر ۲۰۱۲ راه اندازی شد

اپل تنها چند ماه پس از عرضه آیپد نسل سوم، آیپد نسل چهارم را روانه بازار کرد و به‌این‌ترتیب، نسل سوم تقریباً بلافاصله منسوخ شد. شرکت اپل در طراحی آن، رویکرد «اگر خراب نیست، تعمیرش نکن» را در پیش گرفت و از این رو، شباهت زیادی به نسل قبل داشت. با این حال، پردازنده قدرتمندتر A6X، دوربین ۵ مگاپیکسلی در پشت و دوربین ۱.۳ مگاپیکسلی اچ‌دی در جلو داشت که امکان ضبط فیلم‌های ۱۰۸۰p را فراهم می‌کرد. همچنین، اولین آیپدی بود که با حافظه ۱۲۸ گیگابایتی عرضه شد.

آیپد ایر نسل اول

اول نوامبر ۲۰۱۳ راه‌اندازی شد

اگر دنبال نمایشگری به بزرگی آیپد معمولی هستید، اما با قدرت بیشتر، سری آیپد ایر اپل پاسخگوی نیاز شماست. آیپد ایر برای کسانی طراحی شده که به دنبال تجربه‌ی روان بازی و چندوظیفگی در سطح آیپد پروهای گران‌تر، اما در بدنه‌ای باریک و سبک مانند آیپد مینی اپل هستند.

نسل اول آی‌پد ایر، اولین تبلت اپل بود که از تراشه ۶۴ بیتی A7 قدرت می‌گرفت. این موضوع باعث شد تا به‌مراتب سریع‌تر از نسل‌های قبلی آی‌پد باشد. علاوه بر این، با اینکه از نمایشگر رتینا ۹.۷ اینچی مشابه آی‌پد ۴ بهره می‌برد، با ضخامت ۷.۵ میلی‌متر باریک‌تر و با وزن ۴۷۸ گرم بسیار سبک‌تر از آی‌پد ۴ (با وزن ۶۵۲ گرم) بود.

آیپد مینی نسل دوم

راه‌اندازی شده در ۲۳ اکتبر ۲۰۱۳

نسل دوم آیپد مینی از همان پردازنده‌ی آیپد ایر اصلی استفاده می‌کرد؛ اما نمایشگر رتینا داشت، در حالی که نسل قبل از نمایشگر IPS-LCD استفاده می‌کرد. همچنین برای اولین بار از دوربین 5 مگاپیکسلی iSight بهبود یافته و سیستم میکروفون دوگانه بهره می‌برد تا هم تصویر و هم صدا با وضوح بالا ضبط شوند. این تبلت همچنین با iOS 7 عرضه شد که بزرگ‌ترین به‌روزرسانی سیستم عامل اپل تا آن زمان بود.

آیپد مینی نسل سوم

۲۹ مهر ۱۳۹۳ منتشر شد

نسل سوم آی‌پد مینی، تقریباً همان سخت‌افزار نسل قبل خود یعنی آی‌پد مینی ۲ را داشت؛ از جمله نمایشگر رتینا ۷.۹ اینچی، تراشه ۶۴ بیتی A7 و دوربین ۵ مگاپیکسلی iSight. با این حال، یک ویژگی مهم به آن اضافه شد: حسگر اثر انگشت Touch ID. علاوه بر این، آی‌پد مینی ۳ در رنگ جدید طلایی هم عرضه شد و به رنگ‌های خاکستری فضایی و نقره‌ای موجود اضافه گردید.

آیپد ایر نسل دوم

۲٢ اکتبر ۲۰۱۴ منتشر شد

نسل دوم آیپد ایر، اولینِ تبلت‌ها از حسگر اثر انگشت Touch ID استفاده کند. آیپد ایر ۲ اولین آیپدی بود که با تقلید نکردن از ویژگی‌های آیفون همزمان با خود، سنت شکنی کرد. این آیپد پردازنده‌ی سه‌هسته‌ای قوی‌تر و ۲ گیگابایت رم (به جای ۱ گیگابایت در آیفون ۶) داشت. همچنین دوربین ۸ مگاپیکسلی iSight بهبود یافته و برای اولین بار قابلیت‌های چندوظیفگی تصویر در تصویر و صفحه‌نمایش تقسیم شده را ارائه می‌داد.

آیپد مینی نسل چهارم

۹ شهریور ۱۳۹۴ منتشر شد

نسل بعدی آی‌پد مینی به پردازنده‌ی دو هسته‌ای A8 مجهز شد. همچنین اولین آی‌پد مینی بود که بدنه‌ای کمی بلندتر و عریض‌تر داشت، هرچند اندازه‌ی نمایشگر ۷.۹ اینچی آن تغییری نکرد. دوربین ۸ مگاپیکسلی پشتی آن نیز ارتقا یافته و دارای دیافراگم f/2.4 بود. نمایشگر رتینا این دستگاه، پوشش ضد انعکاس داشت که کیفیت تصویر را نسبت به نسل‌های قبلی بهبود می‌بخشید. ضخامت آی‌پد مینی ۴ با ۶.۱ میلی‌متر، از نسل‌های پیشین کمتر بود.

آیپد پرو (نسل اول)

۲۹ مارس ۲۰۱۶ منتشر شد

آیپد پرو به عنوان «بزرگ‌ترین خبر در دنیای آیپد، از زمان عرضه نخستین آیپد» شناخته می‌شد. این محصول اپل، برای کسانی طراحی شده بود که به دنبال تجربه‌ای بی‌نظیر در کار و سرگرمی با دستگاه خود بودند. آیپد پرو از هر نظر، بزرگ‌تر، سریع‌تر و قدرتمندتر از هر مدل آیپدی که پیش از آن عرضه شده بود، بود و به‌عنوان محصول شاخص و پرچمدار خط تولید آیپد معرفی شد.

با این کار، اپل بالاخره از فلسفه خود مبنی بر تقسیم آی‌پدها به مدل‌های مختلف با قیمت‌ها، طراحی‌ها و قدرت‌های پردازشی متفاوت که هر کدام برای کاربرد خاصی مناسب بودند، دست کشید.

با اندازه‌ی صفحه‌ی ۱۲.۹ اینچی، از تمام مدل‌های قبلی آی‌پد بزرگ‌تر بود. اما مدلی کوچک‌تر با صفحه‌ی ۹.۷ اینچی در مارس ۲۰۱۶ عرضه شد. عجیب اینکه، برخلاف مدل بزرگ‌تر که دوربین ۸ مگاپیکسلی داشت، این مدل دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با وضوح بالاتر دریافت کرد؛ هرچند هر دو از تراشه‌ی ۶۴ بیتی A9X اپل استفاده می‌کردند. آی‌پد پرو برای خط تولید آی‌پدها، نوآوری‌های زیادی را به همراه داشت؛ از جمله ۴ گیگابایت رم، گزینه‌ی ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایتی و سیستم چهار بلندگو.

آیپد نسل پنجم

راه‌اندازی شده در ۲۴ مارس ۲۰۱۷

نسل پنجم آی‌پد به عنوان محصولی اقتصادی با نمایشگر ۹.۷ اینچی استاندارد و ضخامت ۷.۵ میلی‌متر معرفی شد. اما در این مدل، کلید بی‌صدا کردن فیزیکی حذف شده بود، میکروفون کوچکتری داشت و تنها از سیستم بلندگوی دوگانه استفاده می‌کرد. همچنین، نمایشگر رتینا فاقد پوشش ضد انعکاس بود. با این حال، از پردازنده A9 و ۲ گیگابایت رم بهره می‌برد. بر خلاف نسل‌های پیشین، گزینه‌های ذخیره‌سازی این دستگاه شامل ۳۲ و ۱۲۸ گیگابایت بودند.

آیپد پرو (نسل دوم)

راه‌اندازی: ۱۳ ژوئن ۲۰۱۷

نسل دوم آیپد پرو با دو گزینه نمایشگر ارائه شد: یکی مدل ۱۲.۹ اینچی، که اولین نسل از نوع خود بود، و دیگری مدل ۱۱ اینچی. این نسل از تراشه ارتقا یافته A10X و برای اولین بار، از فناوری نمایشگر پروموشن اپل بهره می‌برد. از محتوای HDR10 و Dolby Vision پشتیبانی می‌کرد و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی داشت. همچنین اولین مدلی بود که ظرفیت ذخیره‌سازی آن تا ۵۱۲ گیگابایت می‌رسید. این دو مدل، آخرین مدل‌هایی بودند که دکمه هوم اختصاصی داشتند که به عنوان حسگر اثر انگشت Touch ID نیز عمل می‌کرد، چرا که به‌زودی Face ID جایگزین آن برای احراز هویت شد.

آیپد نسل ششم

به‌تاریخ ۲۷ مارس ۲۰۱۸ راه‌اندازی شد.

نسل ششم آی‌پد نیز مدلی با صفحه‌نمایش 9.7 اینچی داشت. جالب اینجاست که این مدل در مراسمی که در دبیرستان لین تکن شیکاگو برگزار شد، رونمایی شد؛ مراسمی که با رویدادهای معمول و مجلل اپل تفاوت داشت. دلیل این امر آن بود که این مدل که برای اولین بار از اپل پنسل نیز پشتیبانی می‌کرد، در درجه اول برای دانش‌آموزان و معلمان طراحی شده بود. بر همین اساس، تمام مجموعه نرم‌افزارهای iWork نیز از پیش روی آن نصب شده بود که پاسخ اپل به گوگل سویت و مایکروسافت آفیس بود.

آیپد پرو (نسل سوم)

راه‌اندازی: ۳۰ اکتبر ۲۰۱۸

نسل سوم آی‌پد پرو در ۳۰ اکتبر ۲۰۱۸ معرفی شد. این مدل، نمایشگر جدید لیکوئید رتینا تمام صفحه داشت، به‌جای دکمه‌ی تاچ آیدی از فیس آیدی استفاده می‌کرد و درگاه USB نوع C برای شارژ و انتقال داده داشت.

این دستگاه در دو اندازه ۱۱ و ۱۲.۹ اینچی عرضه شد که مدل کوچکتر تراشه M1 داشت. همچنین این اولین مدل‌های آی‌پد بودند که از صفحه نمایش LCD با قابلیت فعال شدن با ضربه و تا ۱ ترابایت حافظه داخلی و ۶ گیگابایت رم برخوردار بودند.

آیپد مینی نسل پنجم

۱۸ مارس ۲۰۱۹ منتشر شد

ابعاد آی‌پد مینی نسل پنجم تا حد زیادی مشابه نسل قبل بود. با این حال، تراشه جدید A12 بایونیک در آن به‌کار رفت که سرعت را تا ۶۶ درصد افزایش داد. همچنین دوربین سلفی ۷ مگاپیکسلی جدید و نمایشگر True Tone که به صفحه LCD اجازه می‌دهد تا خود را با نور محیط وفق دهد و به بهبود بازتولید رنگ کمک می‌کند، به آن اضافه شد. رم نیز از ۲ به ۳ گیگابایت ارتقا یافت و رنگ طلایی جدیدی هم به آن اضافه شد.

آیپد ایر نسل سوم

۲۸ مارس ۲۰۱۹ راه اندازی شد

نسل سوم آی‌پد ایر همزمان با آیفون ۸ معرفی شد. این تبلت که از تراشه شش هسته‌ای اپل A12 بایونیک قدرت می‌گرفت، آخرین مدل از این سری بود که دکمه‌ی هوم، درگاه لایتنینگ و جک هدفون داشت.

آیپد نسل هفتم

عرضه شده در ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۹

نسل هفتم آی‌پد در سپتامبر ۲۰۱۹ عرضه شد و برای اولین بار به نمایشگر ۱۰.۲ اینچی مجهز گردید. این امر امکان استفاده از کیبورد هوشمند را فراهم کرد. علاوه بر این، از تراشه A10 فیوژن با قابلیت‌های چندوظیفگی بیشتر، پشتیبانی از نسل اول اپل پنسل و نمایشگر رتینا نیز بهره‌مند شد.

آیپد پرو (نسل چهارم)

ارائه شده در ۲۵ مارس ۲۰۲۰

(معرفه‌ای که به صورت غیر مستقیم به موضوع اشاره دارد) آیپد پرو نسل چهارم نسخه ۱۲.۹ اینچی از پردازنده A12Z بهره می‌برد، در حالی که مدل ۱۱ اینچی از تراشه M2 استفاده می‌کند؛ قدرتمندترین تراشه اپل پیش از عرضه M3 که اکنون در نسل جدید به‌کار رفته است. مک بوک ایر و مک بوک پرو هر دو دستگاه در پشت، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی عریض و ۱۰ مگاپیکسلی فوق عریض دارند که دوربین فوق عریض از فیلمبرداری پرورس پشتیبانی می‌کند. همچنین دارای دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با پشتیبانی از قابلیت مرکز صحنه و درگاه USB نوع C با پشتیبانی از Thunderbolt و USB 4.0 است.

آیپد نسل هشتم

تاریخ راه‌اندازی: ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۰

آیپد نسل هشتم پیشرفت قابل توجهی نسبت به نسل قبل نداشت و مشخصات آن تقریباً مشابه بود، به‌جز تراشه جدید A12 بایونیک. در غیر این صورت، دارای نمایشگر ۱۰.۲ اینچی رتینا، دوربین عقب ۸ مگاپیکسلی با دوربین جلو ۱.۲ مگاپیکسلی، پشتیبانی از اپل پنسل نسل اول و کیبورد هوشمند و حسگر تاچ آیدی روی دکمه هوم بود.

آیپد ایر (نسل چهارم)

تاریخ انتشار: ۲۳ اکتبر ۲۰۲۰

نسل چهارم آی‌پد ایر برای اولین بار رنگ‌های جدیدی از جمله سبز، آبی آسمانی و رزگلد را علاوه بر رنگ‌های معمول نقره‌ای و خاکستری فضایی ارائه کرد. این آی‌پد دارای نمایشگر ۱۰.۹ اینچی کمی بزرگ‌تر، دوربین پشتی ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین جلوی ۷ مگاپیکسلی بود. حسگر Touch ID در دکمه‌ی Sleep/Wake تعبیه شده بود و همچنین اولین آی‌پدی بود که از اپل پنسل نسل دوم و کیبورد اسمارت فولیو پشتیبانی می‌کرد.

آیپد پرو نسل پنجم

ارائه شده در ۲۱ مه ۲۰۲۱

نسل پنجم آیپد پرو در حال حاضر فقط در اندازه ۱۲.۹ اینچ موجود است. این مدل دارای دوربین دوگانه در پشت، حافظه تا ۲ ترابایت، نمایشگر Liquid Retina XDR با روشنایی حداکثر ۱۶۰۰ نیت و پشتیبانی از اپل پنسل نسل دوم است.

آیپد نسل نهم

۲۴ سپتامبر ۲۰۲۱ راه‌اندازی شد

(The) آیپد نسل نهم از تراشه A13 بایونیک (که پیش‌تر در آیفون ۱۱ سال ۲۰۱۹ دیده شده بود) استفاده می‌کرد. این دستگاه همان نمایشگر رتینا ۱۰.۲ اینچی را داشت، هرچند به جای دوربین سلفی ۱.۲ مگاپیکسلی معمول، از دوربین جدید ۱۲ مگاپیکسلی استفاده می‌شد. مدل پایه نیز به جای ۳۲ گیگابایت نسل قبل، ۶۴ گیگابایت حافظه داشت.

آیپد مینی نسل ششم

۲۴ سپتامبر ۲۰۲۱ راه اندازی شد

(آن) آیپد مینی نسل ششم نسل ششم آی‌پد مینی با تراشه A15 بایونیک، در طراحی خود تغییرات اساسی دوم را تجربه کرده است. این مدل به نمایشگر ۸.۳ اینچی Liquid Retina، دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با فناوری مرکز صحنه و دوربین پشتی ۱۲ مگاپیکسلی با قابلیت فیلم‌برداری ۴K مجهز است.

دکمه‌ی هوم حذف شده و دکمه‌ی پاور هم اکنون حسگر Touch ID است. کلیدهای کم و زیاد کردن صدا هم در بالا قرار دارند تا امکان اتصال نسل دوم اپل پنسل فراهم شود. علاوه بر این، پورت اختصاصی لایتنینگ حذف شده و به جای آن از پورت USB نوع C برای شارژ و اتصال دستگاه‌ها و لوازم جانبی خارجی استفاده می‌شود.

آیپد ایر نسل پنجم

تاریخ راه‌اندازی: ۱۸ مارس ۲۰۲۲

(را) آیپد ایر نسل پنجم این اولین محصول مجهز به تراشه سری M است که پس از کنار گذاشتن پردازنده‌های اینتل، برای مک‌بوک ایر و مک‌بوک پرو توسعه داده شد. این دستگاه دارای موتور عصبی ۱۶ هسته‌ای (یعنی احتمالا آماده‌ی استفاده از هوش مصنوعی است) است که اپل ادعا می‌کند می‌تواند در هر ثانیه ۱۱ تریلیون عملیات انجام دهد. همچنین گفته می‌شود مدل جدید ۶۰ درصد سریع‌تر از نسل‌های قبلی خود است. جالب اینجاست که این محصول به دوربین پشتی ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین جلوی ۱۲ مگاپیکسلی با قابلیت «مرکز صحنه» (که کاربران را در تماس‌های تصویری دنبال می‌کند و همیشه آن‌ها را در کادر نگه می‌دارد) نیز مجهز شده است. علاوه بر این، یک پورت USB نوع C برای شارژ و بلندگوهای استریوی دو کاناله نیز در اختیار کاربر قرار دارد.

آیپد پرو (نسل ششم)

تاریخ انتشار: ۲۶ اکتبر ۲۰۲۲

(این) ششم نسل جدید آیپد پرو این مدل تا حد زیادی شبیه نسل پنجم است، اما در دو جنبه‌ی مهم تفاوت دارد. اول اینکه از تراشه‌ی M2 استفاده می‌کند که در آن زمان قدرتمندترین تراشه‌ی اپل بود. دوم اینکه از ویدیوی پرورس پشتیبانی می‌کند. پرورس قابلیتی برای پس از تولید ویدئو است که به شما امکان می‌دهد پارامترهایی را تغییر دهید که پیش از این امکان‌پذیر نبود، زیرا دوربین‌های معمولی نمی‌توانند چنین جزئیاتی را ثبت کنند. در اصل، دستگاهی با پشتیبانی از پرورس می‌تواند تصاویر را با وضوح تا ۸K ثبت و پردازش کند.

آیپد نسل دهم

تاریخ انتشار: ۲۶ اکتبر ۲۰۲۲

آیپد نسل دهم با تراشه A14 بیونیک کار می‌کند و نمایشگر ۱۰.۹ اینچی Liquid Retina دارد. همچنین، دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی آن به‌صورت افقی قرار گرفته که تغییر اساسی در طراحی این سری محسوب می‌شود. علاوه بر این، با عرض ۷.۰۷ اینچ، از مدل قبلی پهن‌تر است و اولین مدل از این سری است که از نسل دوم اپل پنسل و کیبورد مغناطیسی Folio پشتیبانی می‌کند.

در پایان ۱۴ سال همراهی با آی‌پد، واضح است که تجربه کاربری برای اپل در هسته اصلی فلسفه آن قرار دارد. از آغاز فروتنانه‌اش به‌عنوان پاسخی به تبلت مایکروسافت تا جایگاه فعلی‌اش به‌عنوان ابزاری قدرتمند برای بهره‌وری و خلاقیت، آی‌پد همواره مرزها را جابه‌جا کرده است. و در حالی که مشتاقانه منتظر نسل بعدی آن در رویداد «رها شو» اپل در ۷ مه هستیم، نمی‌توانیم از پیش‌بینی ویژگی‌ها و قابلیت‌های انقلابی‌تر که بار دیگر مرزهای محاسبات شخصی را بازتعریف خواهند کرد، خودداری کنیم. شما میتوانید تمامی محصولات برند اپل از یونیتک خریداری کنید.

نظر شما چیه؟
0
0
0
0
Pinterest
Telegram
WhatsApp

سوالات متداول

Picture of <a href="https://unitech.ir/blog/">یونیتک</a>

مرجع دنیای تکنولوژی، گوشی های موبایل، تبلت و ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راهی سریع برای ارتباط با ما!

برای دریافت مشاوره رایگان یا اطلاعات بیشتر درباره محصولات و خدمات ما، با ما تماس بگیرید.